Huldan kanssa kotiuduttu verikokeista, eikä kyllä kamalasti naurata......laajan verikokeen viitearvot oli alarajalla, eli selvästi näkyi että Hulda alkaa olla heikossa kunnossa eikä ruoka ole juurikaan imeytynyt viime päivinä. Tässä on nyt kyseessä paha suolistotulehdus tai sitten haiman  vajaatoiminta jonka synnytyksestä aiheutunut stressi on laukaissut . Joka yhtään näistä ymmärtää niin tietää että tässä ei nyt ole mistään pikkuasioista kyse.
Hulda oli puntarilla tänään 15,5 kg ja kaikki collienartun omistavat tietävät että 10 kg tuohon lisää olisi lähellä oikeaa kilomäärää. Hulda ei ollut onneksi kuivanut ja nyt jatketaan tylosinia viikko sekä Royal caninin Gastro Intestinal ruokaa, fb:hen jo virheellisesti kirjoitin että Hillsin ID:llä mennään mutta sitä kun ei ollut saatavina isoa säkkiä niin otin tuota Royalia. Nyt vaan odotellaan haimatuloksia, toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Aika karsealta tuntuu sekin että mulla on täällä 7 kpl pentuja ja jos Huldalta paljastuu vajaatoiminta niin kuka noita pentuja ostaa.......Meinaan tästä asiasta nyt ihan reilusti kirjoittaa ja kertoa kaiken mitään salaamatta. Asiat vaan on niinkuin ne on. Olen vaan nyt niin loppu että jos saan tuon äitikoiran pidettyä hengissä ja vielä noille ihanille pennuille löydän kodit niin saattaa olla että siinä kohtaa on meikäläisen kasvatushommat loppuun nakutettu....Pennuille nyt vaan reilusti lisäruokaa että pääsisi Hulda helpommalla.

Raha ei ole tässä kohtaa ollenkaan tärkeää mutta mainitsen nyt kuitenkin että tähän mennessä tähän kyseiseen pentueeseen, emän hoito mukaanlukien on uponnut liki 700 euroa. Että näin tällä kasvatustoiminnalla tienaa. Lisäksi saa nukkua yönsä valvomatta ilman huolen häivää........

Ja nyt ei kyllä löytynyt yhtään kaunista kukkakuvaa :((