Vuorokaudessa on kyllä muutama tunti liian vähän, ei meinaa ehtiä millään hoitaa palkkatyötä ja tätä tivolia täällä kotona. Aamulla kello soi 5.30, isot koirat pihalle ja sitten pennut samantien hetkeksi ulos. Ulkona syövät aamuruokansa, tekevät tarpensa ja sitten tulevat sisälle jatkamaan hillumista. Sillä välin kun pennut touhuaa sisällä käytän isot koirat aamulenkillä. Vielä hetki pentujen touhuamista sisällä, sitten pennut omaan huoneeseensa,  isot sisälle syömään. Jossain tämän kaiken välissä yritän ehtiä keittää itselleni kahvit, laittaa aamupalat ja viskata vähän ripsiväriä silmiin. Sitten töihin.

Töiden jälkeen kotona n.16.30 ja samaa rumbaa pitkin iltaa, lisänä vielä pari koneellista pyykkiä, imurointia ymym. Voi että mä olen loman tarpeessa ! No aikansa kutakin ja kun nuo pojat joskus tuosta maailmalle lähtee niin palataan pikkuhiljaa normaaliin arkeen. Tämä viikko on ollut ensimmäinen koko kesänä kun koirat on joutuneet olemaan päivät keskenään kotona. Ulkona ovat saaneet olla aamusta iltaan kun isäntä on ollut lomalla, nyt alkoi arki sitten hänelläkin.

Pennuille aloin jossain vaiheessa syöttämään Golden eaglen penturuokaa, ISO virhe ! Koko porukalla löysät vatsat ja sontaa tuli aivan kamalat määrät. Nyt olen siirtänyt kaikki RC:n maxi juniorille ja vatsat ovat asettuneet. Täältä jo lähteneillä pennuilla sama homma. Kyllä on puhelimet ja sähköpostit olleet kuumina kun olen pentujen omistajille antanut ohjetta toisen perään. Nyt alkaa koko porukka olla kunnossa.

Oman Mantan lisäksi vielä kaksi poikaa kotona. Toinen muuttaa viikon päästä omaan kotiinsa ja toinen on vielä omaa kotia vailla, josko sillekin jossain vaiheessa hyvä koti löytyy...

Big Thunder ja Little Sunrise " Manta "

002%20%282%29-normal.jpg

Big Thunder

002%20%283%29-normal.jpg

Black Hurricane

003-normal.jpg