Nimittäin 24 tuntia tässä meni ihan mielettömissä ylävatsa-ja rintakivuissa. Yöllä en nukkunut paria tuntia enempää ja pariin otteeseen jo mietin onko lähdettävä ajamaan päivystykseen. No aamulla nuo kivut pikkuhiljaa hellitti ja nyt alkaa olla olo jo aika normaali, tosin rinta on vielä oudon tuntuinen...Ei paljon kannattaisi googletella noita oireita kun näin itseni jo teholla sydänkohtauksen saaneena, sappi-ja haimatulehduskin oli mahdollisia, tiedä sitten mikä oli mutta kipeä olin. Ruokakaan ei ole maistunut vuorokauteen ja siitä tiedän että kaikki ei ole kunnossa. Meikäläinen kun harvoin on niin kipeä että ruoka ei maistu. Täällä ei siis ole siivottu eikä tehty mitään muutakaan, yritetty vaan selvitä hengissä.

Eilen kävi Mantan veli Leevi ( Big Thunderstorm)  täällä leikkimässä ja hauskaahan noilla näytti olevan. Reilun tunnin tuossa touhusivat pihalla ja kyllä sen jälkeen maistui Mantalle ruoka sekä uni. Ihanan reipas oli velipoika, vaikka omassa kotonaan kuulemma aristelee haukkuvia koiria, niin eipä täällä pelottanut yhtään vaikka isot louskutti tarhassa. Kovasti olisi vaan halunnut sinne isojen sekaan touhuamaan.

Kyllä taas suu loksahti eilen levälleen kun kävin ruokakaupassa, hyllyt ja käytävät täynnä joulusuklaita-ja kalentereita, nyt jo, lokakuun puolessa välissä ! Ainako niitä on näin aikaisin alettu myymään, tuntui ihan hassulle. Itse olen vannoutunut jouluihminen ja rakastan joulua, mutta ei meillä sitä aleta miettimään vasta kun joulukuun alussa. Itsenäisyyspäivänä virittelen kyntteliköt ikkuinoille ja siitä sitten pikkuhiljaa joulua laittamaan. Tosin tekeehän kaupat paremman tilin kun aloittavat jo hyvissä ajoin. Nytkin sataa vettä kaatamalla joten ei kamalan jouluisia fiiliksiä tässä ole. Toivon niin niitä kuulakkaita pakkaspäiviä, pakkasta sen verran että olisi kuivaa. Talvellakaan en kaipaisi lunta kuin muutaman sentin ja pakkasta muutaman asteen. Täällä taas pilkkopimeässä lenkkeillessä lumi olisi tervetullutta, olisi hieman valoisampaa.

Tuli mieleen että kallis ei välttämättä ole aina se paras. Aamulenkillä sen taas totesin kun koirille olin vetänyt sadeloimet päälle. Tytöille ei jostain syystä kalliit Hurtan loimet ole hyvät, kääntyvät ja valuvat aina selän toiselle puolelle ja niitä saa olla kiskomassa oikeaan asentoon monta kertaa lenkissä. Halvat Best Friendin loimet sen sijaan pysyvät napakasti paikoillaan. Artulla taas vastaavasti pysyy Hurtan loimi oikein hyvin asennossa ja paikoillaan, ihme juttu...