Masentavaa tämä oleminen, väsyttää taas ihan mielettömästi. Olen yrittänyt syödä paljon kasviksia ym. terveellistä, hiilarit jättänyt mahdollisimman vähään ja silti ihan mieletön väsymys vaivannut taas pidemmän aikaa. No jospa se siitä taas. Ensiviikolla vihdoin aika Päijät-Hämeen keskussairaalaan kuulemaan tuomio selästä, sitten ollaan taas viisaampia.

Mitään järkevää en ole saanut aikaiseksi ja niinkuin tähänkin asti on päivät kuluneet kutoen, lukien ja tv:tä katsellessa. Pakolliset kotihommat olen saanut tehtyä, mutta enpä juurikaan mitään muuta. Ai niin, kaverin kanssa aloitettiin viimeviikolla kuntosalilla käynti. Kiellettyhän sekin minulta olisi, mutta pakko yrittää pitää itsensä edes jonkinlaisessa kunnossa. Huomasin että osa laitteista käy selkään, joten ne jätin pois ohjelmasta, tehdään sitten niillä joilla selkä antaa periksi jotain tehdä. Saapahan edes osa lihaksista jotakin tekemistä ja ennenkaikkea on hieman pirteämpi olo ja parempi mieli kun edes jotain saa tehdyksi.

Koirilla kaikki hyvin, ei mitään uutta silläkään rintamalla :) Hyvä että kaikki ovat nyt turkittomia, joten niiden sen suuremmasta turkin hoitamisesta ei tarvitse nyt kipeän selän takia stressata. Tosin Luna on niin karvaton että pelkään sen vilustuvan tuolla ulkona, märässä ja kylmässä. 

Äiti Riine ja tytär Manta.

014.jpg

Syksyn värejä...

007.jpg

006%20%282%29.jpg

Äitienpäiväksi saatu miniruusu joka on nyt muuta kuin miniruusu, lannoitus tehnyt tehtävänsä ja tekee tosi isoja kukkia, muutama nuppukin vielä olisi..

002.jpg

Viikon päästä Tuuloksen näyttely ja siihen pitäisi jotenkin orientoitua, Hulda ja Manta lähdössä mukaan. Lisäksi kolme kasvattia tulossa, joita lupailin siinä samalla hieman siistiä ennen kehään menoa. Kiva, joskin hiton raskas päivä tiedossa :)