Ei meinaa enää voimat riittää tuon Huldan sairastelun kanssa. Se kuihtuu ihan käsiin....Viime torstaina loppui tylosinit ja eilen tuo oli taas ihan kuralla. No illalla ei ollut enää mikään muu ell-asema auki kuin mäntsälä ja sieltä lääkäri lupsikin soittaa tylosinit Orimattilan apteekkiin. Kun ehdin apteekkiin niin sillä samalla Mäntsälästä sinne soitettiinkin ja selvisi että Tylosinia saa myydä vain yliopistolliset apteekit. No puhuin siinä sitten lääkärin kanssa puhelimessa ja hän lupasi soittaa Lahteen yliopiston apteekkiin. Tuli siinä sitten ajeltua vajaa 60 km yhden lääkkeen perässä.
Lääkärin kanssa sovittiin että tänään aamulla vien Huldan kakkanäytteen mäntsälään että katsovat siitä mahdolliset  loiset. Näyte oli puhdas tosin giardiaa eivät saaneet yhden näytteen perusteella katsottua.....Verikokeeseen oltaisiin päästy sinne vasta ensiviikolla ja nyt on tilanne kyllä sellainen että halusin Huldaa tutkittavan nyt pikaisesti vähän tarkemmin ja huomiseksi sainkin Lahteen ajan verikokeeseen, sinne siis huomenna. Toistaiseksi mennään tylosineillä ja eilen aloitin tuolle Axiluritkin, ihan siltä varalta jos vaikka sattuisi se giardia kuitenkin vaivaamaan. Ihan saakelin sama mikä tuotaa vaivaa kunhan nyt syy selviäisi ja saataisiin oikeilla lääkkeillä koira kuntoon. Onneksi se sentään juo ja syö niin paljon kun vaan nenän eteen laittaa.......

Eilen illalla huomasin että Veeti ei astunut ollenkaan toiselle takajalalle ja sitä tutkittuani huomasin toisen polkuanturan olevan aivan rikki hankautunut. Illalla sen sitten huuhtelin, kuivasin ja rasvasin Tummelilla. Aamulla vedin sille töppösen jalkaan ja lenkki menikin ihan hyvin. Ennen töihin lähtöä jalan vielä huuhtelin ja rasvasin uudelleen. Nyt jalka vaikuttaakin jo ihan hyvälle, tosin Veeti meinaa sitä nuoleskella joten sukka täytyy sille kiskaista yöksi jalkaan.

Pentuhuoneeseen ei enää salaa pääse hipsimään kun joku pennuista aina huomaa että sinne joku tuli ja sitten alkaa yleinen härdelli. Nuo meinaa jo kiivetä yli laitojen ja täytyy viritellä kompostikehikosta niille jonkinlainen isompi aitaus, ennenkuin parin viikon päästä muuttavat taas alakertaan josta pääsevatkin sitten juoksemaan suoraan pihalle aitaukseen.