Se on sitten pyhäinpäivä jo illassa ja kynttilöitä on sytytelty taas sisään ja ulos. Aamulla Jesse, Rosa ja Lila poikkesivat kyläilemään. Siitä sitten karkasin rally-tokokisoihin Lahteen katsomaan Huldan tytön Elman ekoja virallisia kisoja. Ihana Elma, vaikka tänään taisikin olla niin paljon hajuja ettei Elma ollut ihan parhaimmillaan. Kaiken lisäksi se pongasi minut yleisön joukosta mutta hyppäsin nopeasti kaverin selän taakse piiloon. Omistaja Virva sitten lopulta keskeytti kisan mutta tästä on heillä kuitenkin hyvä jatkaa. On se vaan niin ihana kun ihmiset jaksaa harrastaa koiriensa kanssa. Ja Elmahan on aivan ihana, kasvattajan sydän ihan pakahtuu joka kerta kun koira muistaa kasvattajansa ja melkein sekoaa onnesta kasvattajan nähdessään <3 Kuvia otin taas useamman, kaikki sumeita. Tässä kuitenkin yksi sumea kuva Elmasta ( Frozeneye's Minnehaha ) ja omistajastaan Virvasta.

DSC01744-normal.jpg

Omilla koirilla oli tänään kynsienleikkauspäivä. Pakko tehdä se näin viikonloppuna valoisan päivän aikaan kun hämärässä olen aivan sokea. No olihan tuossa tänäänkin apuna vielä otsalamppu ja vahvat silmälasit. Lunalta leikkasin kynnet nyt ekaa kertaa ja olipa helppo homma, niinkuin niitä oltaisiin leikattu päivittäin,ei pienintäkään ongelmaa. Sanoinkin kasvattajalle että olen Lunaa nyt niin paljon kehunut että kyllä se vielä jotain keksii. Sitten saan olla selittelemässä kaikille että oikeasti on se helppo, ihana ja reipas, oikeasti !

Päivällä Lahden reissulla poikkesin tietysti haudoilla viemässä isälleni ja mummolleni kynttilät. Isäni kuolemasta on jo 18 vuotta ja mummoni kuolemasta melkein 12 vuotta. Niin se aika vaan kulkee...