Rapsakka ja aurinkoinen keli tänään, lumi pysynyt maassa ja ihanan kuivina ja puhtaina pysyneet koiratkin. Lunaa yritin pihalla vähän kuvailla mutta ei tule mitään. Kameran kun otan käteen niin silloin se pyörii jaloissa ja roikkuu lahkeissa varmasti. No pari kuvaa kuitenkin sain.

Pommikissa oli koko yön ulkona ja minulla paha mieli kun jäi kylmään yöksi. En tiedä missä lie ollut kun yölläkin sitä koiria ulkoiluttaessa pariin otteeseen huhuilin, vaan eipä näkynyt. Aamulla viiden aikoihin se sitten jostakin pihaan ilmestyi, nyt onkin sitten nukkunut sisällä koko päivän.

Viimeyö meni taas harakoille kun koiria sain käyttää ulkona moneen kertaan. Veetin vatsa piti aamulla niin kamalaa pauketta eikä suostunut syömäänkään mitään. No inupektit taas kehiin...Päätin vaihtaa tuon Jahti & Vahdin pois kun tuntuu että Artun ja Riinen turkki vetää ihan ruskeaksi ja lisäksi Lunalta tulee sontaa yhtä paljoin kuin isoilta koirilta. Robbarissa oli HauHau Champion tarjouksessa 2 säkkiä 40 eurolla ja sitä kävinkin orimattilasta hakemassa. Kokeillaan nyt vaihteeksi sitä, joskus aikoinaanhan meillä koirat sitä söivätkin, jostain syystä vaan sen silloin vaihdoin johonkin muuhun sapuskaan.

Huomenna taas töihin, EVVK !

Lumi maassa ja auringonpaiste, ei paras mahdollinen yhtälö blue merle koiraa kuvatessa.

PA200007-normal.jpg

PA200006-normal.jpg

PA200009-normal.jpg

Tuli yhtenä päivänä mieleen että voi kauhistus, nythän minulla on merle jolla on täysi pigmentti kirsussa. Ei tarvitse miettiä kenelle tuomarille voi viedä tai kenelle ei. Ensimmäinen pikinokkainen merle meillä :)