Kyllä on vettä saatu tänään niskaan, pari pientä taukoa satamisessa on ollut, ollaan päästy pikapissalle pihalle ( tai koirat siis ). Aamulla tehtiin kyllä rankkasateessa kunnon lenkki ja nyt koirat on pihalla tihkusateessa, mutta oikeastaan koko päivän ovat loikoilleet täällä sisällä. 

Sunnuntaina oltiin Mantan kanssa Tuusulassa näyttelyssä ja päin honkiahan meidän esiintyminen meni. Juuri ennen kehään menoa pikkuinen raivopäinen heeleri kävi Mantan persvilloihin kiinni. No siitä Manta tietty sitten sen verran pelästyi, että oli hieman varuillaan kehässäkin. No tulos oli kuitenkin JUN EH 2. Ensiviikonloppuna olisi vielä Mantalla ja Riinellä näyttely mutta Manta jää kotiin. Pesin sen eilen ja nyt siitä on kaikki irtonainen villa pois, joten nyt vaan uutta turkkia kasvattelemaan. Pohjavillan poistuttua tuli oikeasti esiin kuinka hoikassa kunnossa koira on, kävinkin sille eilen hakemassa säkillisen uutta rasvaisempaa ruokaa. Hulda oli tarkoitus myös eilen pestä, mutta kun olin sen saanut harjattua, niin selkä oli jo siinä kunnossa etten yksinkertaisesti sitä enää kyennyt pesemään. Seuraavaa aurinkoista päivää odotellessa...

Arttu on ollut "kohtauksen" jälkeen ihan kunnossa. Edellisen jutun yhteyteen kaveri olikin laittanut vinkkiä, että kyseessä saattaisi olla vestibulaarinen kohtaus. Ja niin saattaa tosiaan ollakin, oireet vahvasti viittaavat siihen. Nyt vaan seuraillaan tilannetta päivä kerrallaan.

Tämä päivä on tosiaan mennyt sohvalla maaten, kirjaa lukien. Kirjavinkkejä vastaanotetaan, nyt menossa tällainen. Puolet olen nyt lukenut, ei mikään erityinen lukuelämys. Luetaan nyt kuitenkin loppuun kun on aloitettu.

007.jpg

Liljat alkaa availemaan nuppujaan, ensimmäinen lajike jo kauniissa kukassa.

001.jpg