Nyt alkaa riittää ja meinaa jo hermo alkaa kiristyä tähän tekemättömyyteen. Ei hitto mitään saa täällä aikaiseksi. Huomenna aloitan tyttöjen pesurumban vaikka henki menisi. Hulda-mummon ilmoitin pariin näyttelyyn ja sen pesenkin vasta myöhemmin. Aurinkoista säätä luvattu ensiviikolle ja loppuviikoksi kai ihan hellettä. Pakko pestä nuo nyt niin saa ne mukavasti tuossa ulkona auringossa kuivattua. Selkä ottaa nokkiinsa mutta ottakoon, ei tästä näinkään mitään tule. Silmät alkaa jo väsyä ainaiseen lukemiseen ja tv:n katseluun, muutaman sivun saa luettua ja sitten alkaa jo silmät olla niin väsyneet, ettei meinaa tekstistä selvää saada.

Tytöt on Huldaa lukuunottamatta karvattomia ja mietinkin pitäisikö niille nyt tuon Nutrolinin iho & turkkiöljyn lisäksi hankkia jotakin lisäboostia karvankasvuun. Biotiini tekisi varmaan terää nyt tässä vaiheessa. Hankalaa nyt noiden ruokienkin kanssa, yksi pitäisi saada laihtumaan ja yksi lihomaan. Kolmea eri sapuskaa tuolla nyt on, tosin ajattelin että syötän nuo säkit nyt loppuun ja saavat palata kaikki tuolle yhdelle ja samalle ANF kalkkuna-ohra sapuskalle jota ovat syöneet jo aiemmin pidemmän aikaa. Nyt kun ovat turkittomia niin tässä vaiheessa on hyvä vaihtaa ruokakin, ei sitten ruuan vaihdon takia turkki kärsi. Tosin jos kaikki palaa tuolle ANF:lle niin taas yksi lihoo ja toinen laihtuu :) Ei ole toden totta helppoa koirien ruokkiminen :)

Tämä(kin) päivä on mennyt taas ihan lorvaillessa, ulkonakaan en ole jaksanut juurikaan olla. Muutaman kukkakuvan kävin vaihteeksi napsimassa. Kasvihuoneeseen ei tänä kesänä satoa saada, joten sielläkään ei ole mitään kuvattavaa, saatika syötävää, muutamaa tomaattia lukuunottamatta :) Viinirypäle on kasvanut ihan kamalasti, yhtään kukkaa siinä ei vaan ole ollut. Täytyy syksyllä tehdä sille oikein kunnon leikkaus, jospa sitten ensikesänä saisi jo muutaman rypäleenkin. Tosin sille pitäisi kyllä löytää joku hyvä paikka ihan ulkoa, kohta ei mahdu enää tuonne kasvihuoneeseen.

Kukkaloistoa...

001.jpg

005.jpg

008.jpg

ja harmautta...

011.jpg

Tytöt on todella pölyisiä ja likaisia. Hiekka ja karvat pöllyää kun ne tuolla välillä intoutuu riehumaan.