Tänään onkin sitten ollut varsinainen laiskottelupäivä, eilisen touhupäivän jälkeen. Tänään sain kyllä isännän auton imuroitua mutta siinä kaikki mainitsemisen arvoinen :) Eilen touhusin sitten senkin edestä. Otin projektiksi pestä kaikki meiltä löytyvät tyynyt ja peitot, kyllähän niitä sitten olikin kai viiden koneellisen verran.

Pitkästä aikaa sain leivottuakin, kaurarieskoja. Inkiläisen Marin blogista  blackgary.vuodatus.net/ nappasin ohjeen ja kyllä oli mahtavan hyviä leipiä. Isäntä jo totesikin että nuo ranskanleivät voi heittää linnuille ja tästä lähin syödään vaan omatekemää leipää......no syödään vaan jos joku ehtii ja jaksaa töiden jälkeen niitä iltasella leivoskella :)

Meillä kun ollan täällä nyt öisin valvottu ja kuunneltu lintua joka rääkyy ja pitää meitä hereillä, ollaan mietitty että mikä hiton lintu voikin tuollaista ääntä pitää. Yhtenä iltana hämärässä, pihalla liihotteli joku iso lintu ja yritin sitä kuvaillakkin vaan en saanut kuvaan. Tänään keksin että googletanpa netistä lintujen ääniä ja samalla mietin mikä lintu edes voisi olla täälläpäin mahdollinen ja hiphei, Hiirihaukkahan se ja netin ääninäytteen perusteella on ihan just sama kultakurkku mikä meitä on pitänyt hereillä. Taitaa olla ne Riinen löytämät linnunraadotkin tuon haukan tekosia.

fi.wikipedia.org/wiki/Hiirihaukka

Isäntä lähti hakemaan Peikkoa ja mummoa kotiin mökiltä. Peikko metsäläinen pääsee taas harjaukseen ja trimmaukseen :)