Tänään heräsin aamulla jo 5.30 kun isännällä oli herätys töihin. Enpä saanut siinä sitten enää nukuttua, joten ei muuta kuin koirien kanssa lenkille ja kotihommiin. Petivaatteet vaihdoin ja nyt pyykkikone pyörii jo toistamiseen tälle päivälle ja lisää tulossa ainakin vielä yksi koneellinen. Aivan ihana aurinkoinen ja lämmin päivä , joten pyykit varmaan kuivaa vielä mukavasti ulkona. Kaupassa oli pakko käydä ja Tokmanniltahan lähti mukaan keittiöön uudet matot ja meille uudet tyynyt. Ja tietty kun on uudet matot niin piti sitten imuroida ja pesaista pikaisesti lattiat. Toki ennen tuota siivousta trimmasin ja harjasin tuossa koiratkin pikapikaa. Selkä on niin kipeä kuin olla vaan voi, tuskin enää liikkumaan pääsen. Jotenkin on vaan pakko saada paljon aikaiseksi, silloin kun jotain ylipäätään alkaa tekemään. Ajattelen aina niin. että touhuan vaikka hammasta purren, kun tiedän että sitten saan taas pari päivää olla siivoamatta ja tekemättä yhtään mitään. Ne laiskottelupäivät meneekin sitten aina sohvalla löhöten, sukkaa kutoen tai kirjaa lukien. Tälle päivälle sattui joku odottamaton virtapiikki :)

Huvitti oikein kun aloin koiria harjailemaan ja trimmailemaan, onhan tuota tarvikearsinaalia tuossa. Itseasiassa kuvasta puuttuu vielä karsta ja suihkepullo. Harjaan koirat aina kosteina, ettei turkki suotta katkeile. Niin minulle on aikoinaan opetettu, että koiraa ei saa kuivana harjata :)

001.jpg

Meilläkin on uusia mukeja :D Muumimukeja olen keräillyt jo useamman vuoden ja nyt olen niihin aivan kyllästynyt. Kahvimukeiksi ne on aivan liian pienia meidän tarpeisiin. Aamiaisen yhteydessä menee kahvia aina niin paljon että muumimukia saa olla yhtenään täyttämässä. Muumimukit keräsinkin jo kaapista pois ja jakelen niitä tuolle meidän nuorisolle kun täällä käyvät. Ainoastaan kausimukit siirsin toiseen kaappiin jemmaan. Kausimukit kun on myynnissä vain tietyn ajan ja niitä ei sen koomin mistään saa. Muita muumejahan saa vuodesta toiseen.

Nyt sitten olen tykästynyt Iittalan Taika ja Tanssi mukeihin. Tanssi sekä punainen Taika-muki vielä puuttuu,kun tuo punainen on kuulemma kausituote ja saatavilla taas vasta lähempänä joulua. Vinkkinä muuten että Lahden Kärkkäisellä on Iittalat ym. paljon halvempia kuin missään muualla...

008.jpg