Kyllä on ollut kurja päivä tänään. Herätys oli aamulla 05.00 kun yksi pennuista alkoi itkemään ja huutamaan. Huldakin meinasi hätääntyä kun ei pieni hiljentynyt millään. Tutkin pentua ja näytti niinkuin toinen silmä olisi ollut vähän turvoksissa ja kipeä. Valmistauduin 8.00 soittamaan päivystykseen mutta siinä aamun mittaan pentu lopettikin itkemisen ja nyt on ollut koko päivän ihan normaali ja tyytyväinen.

No Huldalla huomasin illalla kakassa vähän verta ja ajattelinkin että tulee tänään sen kanssa päivystysreissu ja niin tulikin. Tänään verta ei kuitenkaan ollut mutta Hulda oli muuten niin väsyneen oloinen että soitin eläinlääkärille. No siellä oli märkäkohtu parhaillaan pöydällä ja lääkäri lupasi palata heti kun tietää aikatauluista jotakin. Kävikin sitten niin sopivasti että Hulda oli juuri saanut lapset ruokittua kun lääkäri soitti että päästään samantien sisälle joten ei kun menoksi.
Kuivahtanuthan tuo jo oli joten nesteytettiin ja mukaan saatiin viiden päivän Tylosin kuuri. Lääkäri antoi ohjeeksi antaa kotona heti Tylosin ja sen jälkeen reilu kupillinen vahvaa ruokaa että saadaan koira vahvistumaan. No meidänhän piti Huldan kanssa paluumatkalla tietysti poiketa ABC:lle ostamaan nakkeja että sain sille ensimmäisen lääkkeen annettua jo autossa. Isännälle soitin että nyt nappuloita turpoamaan, ollaan tulossa niitä kohta syömään.
Olisi vaan pitänyt mennä lääkäriin jo aiemmin, tai soitinhan minä lääkäriin jo viikolla ja neuvottiin antamaan canicuria ja kaoliini pektiiniä, annoin, ei auttaneet. Harmittaa !!
Hulda ei ole nyt lääkärireissun jälkeen käynyt kakalla joten eiköhän nuo lääkkeet heti alkaneet auttaa. Tylosinihan on huippuhyvä ja tehokas lääke, on täällä syöty sitä joskus aiemminkin.

Se olisi sitten lomat tältä erää pidetty ja huomenna töihin, yök :(