Tänne blogiin en ole päässyt moneen päivään, herjaa jotakin erroria eikä päästä sisään.....En muista mitä olen tänne kirjoittanut ja mitä kaikkea onkaan tapahtunut mutta tärkeimmät uutiset on että pennut voi hyvin ja Hulda toipuu pikkuhiljaa niistä kaikista tulehduksista mitä sillä viimeisen kolmen viikon aikana on ollutkaan. Vielä menee antibioottia, antepsinia ja canikur prota, mutta kyllä tämä tästä taitaa iloksi vielä muuttua. Tänään jaksoi Hulda jo jahdata oravaakin pihassa ja painoakin on saanut jo pari kiloa takaisin, toipuminen on hidasta mutta suunta on kuitenkin oikea.

Kasvihuone on ollut tänään työn alla kun on jäänyt tomaattien hoito vähälle tämän kaiken muun härdellin takia. Mutta kaikki ajallaan, asiat tärkeysjärjestyksessä !

Tänään kävi mukava perhe varaamaansa poikapentua katsomassa ja kovasti tuntuivat ihastuneen. Ja kukapa noihin ei ihastuisi......
Tänään tehtiin alapihalle aitaus ja laitettiin alakerta kuntoon pentuja varten. En niitä kuitenkaan sinne vielä muuttanut kun ripautti vähän vettäkin eikä noita tuonne märälle nurmikolle voi laittaa, on pian pissatulehdus jokaisella. Huomenna taitaa olla muuttopaivä meillä :)

Kuvia otin tänään kymmeniä mutta ei hitto kun ne ei vaan onnistu, epätarkkoja räpsyjä, muutaman jotenkuten onnistuneen kuitenkin sain napattua...