Eipä ole paljon uutta asiaa, kipua ja kolotusta kaikki päivät. Ei jaksa todellakaan muuta kuin käydä töissä ja nukkua. Kämppä on siis sen näköinen että täällä ei ole juurikaan jaksettu siivoilla. Tänään oli pakko vähän imurilla vedellä suurimmat hiekat lattioilta. Odotan niin sitä päivää kun olen taas kunnossa ja jaksan edes jotakin. Tämä märkyys ja pimeys ei auta nyt tähän olotilaan pätkääkään, päinvastoin. En ole paljon tästä kroonisesta sairaudestani viitsinyt puhua, mutta jos jotain kiinnostaa niin tällaisesta sairaudesta olen 16 vuotta saanut nauttia. Yleensä kevät ja kesä on hyvää aikaa, syksyt ja talvet ei. http://www.crohnjacolitis.fi/cms/Taudin-kuvaus.24.0.html No voisihan asiat toki olla huonomminkin ja täytyy tässä vaan yrittää jaksaa porskutella päivästä toiseen. Jos ei olisi noita koiria tässä hoidettavana, niin olisin varmaan nytkin surkuttelemassa tuolla peiton alla. Tosin pakko on nyt yrittää ollakin hissukseen että jaksaisi edes jotenkuten hoitaa pakolliset rutiinit.

Omatunto soimaa kun en ole jaksanut koirillekaan tehdä juuri yhtään mitään, likaisia kaikki ja pesua vailla. Harjaukset ja trimmaukset olen sentään tehnyt ja pakkohan noiden kanssa on ulkoillakin, hyvä juttu sinänsä. Manta kasvaa kovaa vauhtia ja toistaiseksi näyttää ihan kivalle. Toivottavasti tuosta nyt kasvaisi kelpo rotunsa edustaja, ettei tarvitsisi täällä kotinurkissa piilotella.

Tässä Mantan velipoika Niilo ( Blue Lightning), kivalta näyttää sekin :) Eilen oli meilläkin vielä pihassa lunta, nyt alkaa kulkureitit olemaan sulia ja kuraisia :(

Niilo%203%2C5%20kk.jpg