Sain kuin sainkin tänään pipoprojektin aloitettua ja myöskin lopetettua. Muuten ok, mutta hieman liian isohan siitä tuli. Novitan Heijastuslanka on paksua ja 10 numeron puikot otin käyttöön, silmukoita loin 48 kpl. Täytyy hankkia lisää tuota lankaa ja tehdä seuraava pipo 40 :llä silmukalla, luulen että sitten alkaa olla hyvän kokoinen. Kyllä tuo tänään tehtykin varmaan käytettyä tulee, täytyy hankkia ohutta kumilankaa jonka vetäisen tuohon reunaan. Tupsunkin sain siihen aikaiseksi, tosin taitaa olla niin löyhästi tehty että alkaa langat putoilemaan :)

008.jpg

Lukuprojekti sitten seuraavana vuorossa. Postista kävin tänään hakemassa paketin ja nyt on lukemista pitkäksi aikaa, peräti 775 sivua tuossa oppikirjassa. Näinköhän sitä meikäläinen enää näillä päivillä mitään uutta sisäistää, mutta kokeillaan nyt ainakin. Pikaisesti äsken tuota opusta selailin ja ihan pätevältä vaikutti, on ihan tehtäviäkin ,se on tästä laskukoneen ja kulmaviivottimen hankintaan lähdettävä :)

003%20%282%29.jpg

Reilun viikon olen nyt ollut ilman viljoja ja aikalailla ilman sokereitakin, olo on hyvä, ei vatsaa turvota eikä suolisto lurise. Odottelen vaan tässä sitä virkeämpää olotilaa, minkä karppaus saa aikaan, ei ole vielä näkynyt. Väsyttää koko ajan niin pirusti, tosin luulen että tuo ainainen pimeys ja harmaus sen aiheuttaa. Kissakaan ei ole paljon ulkona viihtynyt kun aina on märkää ja sateista. Tänään on ollut melkein sateeton päivä, pariin otteeseen hiukan räntää sadellut. Tulisipa nyt lunta ja pakkasta niin fiilikset olisi taas toisenlaiset. Onhan sitä lunta joka talvi tullut, ennemmin tai myöhemmin, sitä odotellessa...