Aamupäivä onkin vierähtänyt ulkotouhuissa. Isännän kanssa sirkkelöitiin puita talven varalle ja nyt alkaa puuliiterissä olla saunatarpeet ensi kevääseen saakka. Tai onhan noita puita myöskin liiterin seinustalla ulkona ja lisänä vielä muutama puuhäkillinen, joten eiköhän löylyjä riitä vielä pidemmällekkin kesään.

Koirat on olleet ulkona koko päivän, välillä tarhassa ja välillä pihalla meidän kanssa touhuamassa. Riineäkin on taas voinut pitää ihan vapaana, ei ole muistanut lähteä kertaakaan livohkaan :) ( koputan puuta ) Meillä on nyt vähän huonot paikat pitää koiria irrallaan muualla kuin pihalla kun tuonne pellollekkin on laitettu "jotain" kasvamaan. Sateiden takia pelto on muutenkin niin huonossa kunnossa ja upottavaa savea ettei sinne voi koirien kanssa mennä muutenkaan. Kun tulisi pakkaset niin sitten olisi peltokin taas käytettävissä. Mietin josko lähtisin Riinen kanssa yrittämään pyöräilyä tuonne hiekkatielle, en vaan ole vielä saanut aikaiseksi, enkä tiedä tuleeko siitä muutenkaan mitään. Pitäisi Riinen ensin harjoitella pyörän vieressä kulkemista ...

Kesäkukat sain nyt heitettyä pois ja tilalle yritin väkertää jonkinlaisia syysistutuksia, tosin vähän tylsiä niistä nyt tuli kun ei ollut edes pihlajanmarjoja laittaa koristeeksi. No jotain sain kuitenkin aikaiseksi noistakin tarveaineista.

DSC01633-normal.jpg

DSC01632-normal.jpg

Jos koirat on päivän ulkona niin kissa vastaavasti sisällä, keräämässä voimia yön saalitusretkiin :) 

DSC01636-normal.jpg