Täällä taas, miten en ole nyt saanut tänne mitään päiviteltyä. Ehkä siksi kun ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut :)

Edelleenkin mykoplasma vaivaa mutta huomattavasti parempi olo on. Yöunet on jääneet todella vähäisiksi ja päivät menee kuin sumussa. Kolme edellistä yötä olen vihdoin saanut nukuttua paremmin, ihan kuuden tunnin putkenkin unta yhtäsoittoa, harvinaista minulle. Tänään oli vapaapäivä ja heräsin kuudelta aamulla kun isännällä oli herätys. Heitin koirat pihalle hetkeksi ja sitten kun isäntä lähti töihin niin jatkettiin koirien kanssa unia, kun seuraavan kerran avasin silmät oli kello 9.20 ja miten ihana olo kun oli kerrankin saanut kunnolla nukuttua.

Tänään olenkin ollut sitten erittäin reipas ja monen monen sairasteluviikon jälkeen vihdoin saanut suursiivouksen tehtyä, puhtaat matot lattioille ja kaikki koirien pedit pestyä. Tosin turhaahan tuo siivous on mutta pakkohan sitäkin on harrastaa jos meinataan täällä voida asua. Ja tosiaan kunnon siivous on jäänyt tekemättä pitkältä ajalta.

Piha on kurainen ja märkä ja koirat olleet sen mukaisessa kunnossa. Tänään koirat oli pihalla koko aamupäivän kun täällä siivoilin. Lunasta nappasin kuvan kun se alkoi olla jo sen näköinen että "Äiti voitko ottaa sisälle välillä" :)

DSC01887-normal.jpg

Äsken huuhtelin koirat ja otin ne sisälle, ennenkuin taaskohta potkaisen pihalle ennen iltaruokaa. Sytyttelin muutaman kynttilän ja kaadoin punaviiniä lasiin. Näyttää siltä ettei tarvitse lähteä huomenna kaveria käyttämään Lappeenrannassa, joten otanpa sitten rennosti ja nautiskelen olostani loppuillan.

Mukavaa Viikonloppua !