Täällä on koirat sairastelleet, taas vaihteeksi. Torstaina tuli Veetiltä silmästä vilkkuluomi esiin ja ajattelin että mikä hitto nyt. Vatsa sillä oli ollut löysällä jo jonkin aikaa, ei kuitenkaan mitenkään kuralla. Launtaina se lopetti syömisen ja alkoi oksentamaan, siitä tiesin että koira ei ole tosiaankaan kunnossa. Mittasin kuumeen 39,2, soitin päivystykseen ja ottivat meidät vastaan samantien. Veeti nesteytettiin ja vatsaa se aristeli kovasti. Sai piikkinä antibiootit ja vahvan opiaatin kipujen takia. Kokeita ei vielä tässä vaiheessa otettu ja sovittiin että jos ei parissa päivässä helpota niin sitten kokeisiin. Lauantai-illan se olikin ihan pöhnässä mutta sunnuntaina alkoi pikkuhiljaa jo ruoka maistumaan ja nyt on kaikki toistaiseksi jo ok. Kymmenen päivän antibiootit ja antepsinit tuo mukaansa lääkäriltä sai. 

Sunnuntaina sitten sairastui Arttu-pappa, oli aivan vesiripulilla ja oksenteli. Sille tuplamäärä Attapectiiniä naamariin, pieni paasto ja nyt varovasti ruokaa. Näyttää taas pysyvän ruoka sisällä. Veeti sekä Arttu ovat nyt syoneet pari päivää RC:n suolistoruokaa mitä on kaapissa jemmassa ja pikkuhiljaa siihen alan nyt lisäilemään normaaliruokaa.

Eilen oli sitten varattuna Lunalle ja Pommille rokotusaika ja samalle reissulle nappasin Riinen mukaan geenitestiä varten. Riineltä otettiin DM ja MDR ja Lunalta MDR ja CEA. Lunalta ei tarvitse DM:ää ottaakaan kun vanhemmat on N/N eli normaaleja ja näin ollen Lunakaan ei sen huonompi voi olla. 

Olihan taas oikein härdelli että sain kissan kantolaukkuun. se kun kuuli että avasin kantolaukun vetskarin niin se katosi samantien raapimapuunsa ylimälle orrelle. No sain sen sieltä houkuteltua esiin ja syliin. No joo, sain sen kantolaukkuunkin päällä olevasta luukusta, mutta kuinka ollakkaan unohtui päätyovi raolleen ja sehän sujahti salamana siitä karkuun. No loppu hyvin, kaikki hyvin. Lääkäriin kuitenkin päästiin ja kaikille saatiin tehtyä se mitä haluttiinkin :)

Eilen täytti Veeti 8 v. ja ihan unohtui juhlapäivä tässä kaikessa hulinassa. Veeti on nyt varsinaiseti pappa :) Kuvaa en ole saanut otettua kun on jo hämärää töistä tullessa. Isäntä tämän viikon reissussa ja saan nyt ihan yksin pyörittää tätä tivolia täällä :) No ensiviikko on lomaa, jes !