Aamulla oli mittarissa taas -31 ja pikkuhiljaa alkaa oikeasti tympimään aamulenkit noissa lukemissa. Iltapäivästi olin koirien kanssa pitkän tovin pellolla ja siellä oli kyllä vastaavasti aivan ihanan lämmin kun aurinko paistoi. Nyt on yritettävä saada irti kaikki ylimääräiset energiat auringosta.

Viikonloppu on mennyt ihan leppoisissa merkeissä. Oltu vaan.....eilen kyllä kävin Lahdessa vähän ostoksilla, tuomisina ruokaa ja kynttilöitä, siinähän ne tärkeimmät.

Veetille pitäisi löytää uusi ruoka, joku hyvin sulava. Sille ei tunnu tuo J&V sopivan, tulee nimittäin peräpäästä tavaraa kaksinverroin se määrä mikä etupäästä menee sisään........kaikki vinkit vastaanotetaan. Joku nappulahan sen pitäisi olla, en jaksa enkä ehdi oikein alkaa mitään ihmeellistä kokkailemaan.

En vieläkään ole saanut kesäkukkien siemeniä ostettua, no eipä sillä että olisi vielä niin kiirekkään. Maaliskuun alkupuolella tosin ajattelin jo niitä istutella ja kaupoissa olisi jo vaikka mitä tarjolla. Kasvihuoneeseen ei ehkä ihan vielä kannata mitään istutella .

Vielä piti tulla lisäämään että saatiin isännän siskon kautta poronlihaa pakkaseen, jauhelihaa ja käristyslihaa, nam. Possua vaan sekaan niin tulee maailman parhaita lihapullia, ja poronkäristyshän on ihan omaa luokkaansa pottumuussin ja puolukkahillon kera !