Nyt on juhlat juhlittu ja päästään odottamaan kevättä ja suunnitelemaan kesäkukkien viljelemisiä ymym. Päivä pitenee ja toiveissa on ne ihanat aurinkoiset kevättalven pakkaspäivät. Lunta saatiin uuden vuoden myötä ja vaikka suojaa nyt onkin niin luulen että nämä lumet nyt pysyy kun uuttakin lunta on luvattu ja loppuviikoksi taas reilua pakkasta.

Peikon antibiootit puri ja sen suussa ollut haava on parantunut, kuten myöskin sen karsea hengityksen haju on hävinnyt, ollaan tosin harjailtu hampaitakin iltaisin ja hammaskiveäkin siltä vähän rapsuttelin pois, sen mitä uskalsin. Veeti on ollut pahantuulinen nyt muutaman päivän, tänään on ollut taas rauha maassa.....Saattaa vaan olla niinkin että se on vaan stressannut noista viimeviikon paukutteluista niin että on ollut hermo hiukka pinkeällä. No jospa tämä tästä taas....unettomia öitä on ollut ja tulee olemaan, sanoo tämä onnellinen koirien omistaja :D

Hulda pitäisi pestä tulevana viikonloppuna kun Lahden näyttely lähestyy, ei yhtään tunnu että on mihinkään näyttelyyn edes lähdössä. Tuo on nimittäin niin huonossa karvassa ettei juurikaan tarvitse töitä tehdä että sen saa huiskaistua kehään :) No sillä mennään mitä on. Mammalomallehan tuo joutaisi mutta kun mokoma pihtailee juoksunsa kanssa.

Töissä on ollut ihan sikakiirettä johtuen vuodenvaihteesta, kaikki hommat on saatava reilaan uutta tilikautta varten ja painettu on ihan äärirajoilla. No siltäkin osin kyllä helpottaa pikkuhiljaa :) Onneksi on mukavat työkaverit ympärillä niin jaksaa painaa.....

Kaikki joulukoristeet olen jo keräillyt pois, keittiössä olevan kynttelikön ja makuuhuoneen ikkunassa olevan tähden vielä pidän muutaman päivän, ihan vaan sen takia kun on niin pimeä, antavat mukavasti valoa.

Ai niin, saattaa olla että Arttu saa tänne morsiammen ensiviikolla...............