Tänään ne helteet sitten taas näköjään alkoi, pari mukavan viileää päivää ehti jo tässä välillä olla. Ison olkkarin maton pesin eilen pienessä suihkuhuoneessa ja ei se kovin helposti käynyt mutta sainpa kuitenkin pestyä. Tänään otin eteisen painavan, pitkän maton käsittelyyn ja sain siinä samalla pyykkitelineenkin hajalle, jalat katki. Pesen matot suihkuhuoneen lattialla ja nostan pyykkitelineen päälle huuhdeltaviksi, eipä kestänyt enää vanha teline painavaa mattoa. Lisäksi olen pessyt koirien karva-alusia oikein urakalla, nyt ainakin kuivuvat nopeasti.

Riinen kanssa käytiin tänään Lahdessa moikkaamassa Tarjaa ( Malinallin) ja koiria. Ilona ja Riine pihassa hetken touhusivat ja Tarja yritti niistä muutaman kuvankin saada aikaiseksi. Kahvit juotiin ja kuulumisia vaihdeltiin, pitkästä aikaa. Kiva oli käydä ! Tänään olisi Lahdessa ollut markkinapäivä mutta kun oli Riine mukana niin en viitsinyt mennä markkinarinkeliä hakemaan, kuuma kun oli autossa muutenkin.

Arttu pitää elämää tarhassa kun Orava sitä puussa härnää. Orava laskeutuu puunrunkoa myöden ihan Artun nenän tasolle ja säksättää siinä. Arttupa ei hevillä luovuta, jos vielä joskus saisi Oravan napattua......:)

Tässä pari Maisonin Tarjan ottamaa kuvaa Riinestä ( huomenna 14 vkoa).