Tiistaista asti on nyt vedetty lääkkeitä napaan ja levätty, mutta eipä helpota olo ollenkaan. Yskä on ihan järkyttävä eikä nukkumisestakaan tule mitään. Alan olla jo aivan puhki........En muista että olisin ihan hetkeen ollut näin kamalassa yskässä.

Koirat on nyt reilun viikon syöneet Boschin Activea, joka sitten vihdoinkin postin toimesta tänne ovelle saakka tuotiin. Oikein hyvältä ruualta vaikuttaa, mitään negatiivista en ole ainakaan toistaiseksi huomannut. Saa sitten nähdä pitkällä juoksulla vaikuttaako turkkeihin tms. Nyt ainakin tosiaan vaikuttaa tosi hyvältä.

Ilmat on olleet edelleen ihan järkyttävän harmaat, sateiset ja masentavat. Ensiviikolle taidettiin vihdoin luvata pakkasta ja lunta. Ja jos saderintama jää päälle, kuten Pekka Pouta pelkäsi, saattaa lunta tulla sitten parissa päivässä koko talven tarpeiksi. Ihan mitä muuta vaan kunhan tästä liasta ja harmaudesta päästäisiin.....

Marraskuun maisemat omalla pihalla.Pikkujouluaika parhaillaan, mutta jätän väliin suosiolla kaikki kolmet pikkujoulut mitkä olisi olleet tarjolla. En koskaan ole ollut mikään pikkujoulu-ihminen, ei vaan jaksa kiinnostaa. Tosin ainahan noissa saisi syödäkseen hyvät joulupöperöt :) Kavereiden kanssa ollaan täällä kotinurkissa yleensä järjestetty ihan omat pienet pikkujoulut ruokineen, juomineen ja joululaulukaraokeineen. Oli puhetta että jossain kohtaa taas järjestettäisiin mutta saattaa olla että on jo oikea joulu käsillä ennenkuin huomataankaan.