Tänään on ollut totaalinen hiilareitten mässäyspäivä. Täytekakkua, pullaa, pizzaa ja ostinpa kaiken päälle vielä kaupasta 200 g:n levyn suklaata joka sekin on ihan kohta syötynä. Ihan tarkoituksella tämä päivä on mässäilty, tarkoituksena huomenna jättää hiilarit aikalailla minimiin. Kesä on mennyt syödessa ja juodessa, kiloja tullut ainakin viisi ja olo on sen mukainen, ei jaksa yhtään mitään.
Nyt alkaa olla kaapit tyhjinä roskaruuasta, kaupasta haettuna lihoja, munia, kasviksia, kalaa, raejuustoa jne.

Tänään oli tarkoitus mennä kuntosalille mutta siirrettiin huomiselle kun tänään oli niin ihana ilma ja kaveri halusi lähteä koiransa kanssa pitkälle lenkille. Itsellä oli ajatuksena kävellä myöskin vähän pidempi lenkki mutta eipä vaan anna jalka myöden. Niin kipeä on . Tulehduskipulääkettä olen nyt mättänyt naamariin kaksin käsin ja päivällä jalka olikin olevinaan jo vähän parempi. Ilta kun tässä on taas touhuttu niin särkee vaihteeksi vallan pirusti.

Töissä on edelleen todella jäätävät fiilikset enkä tiedä kauanko pää kestää.....no jospa hieman piristyisin kun jätän hiilarit pois ja aloitan kuntosalilla käynnin. Voisin kuvitella että olokin tästä paranee. Tosin tuohon työpaikan fiilikseen en juurikaan voi vaikuttaa, ei nimittäin ole minusta kiinni, yritetty on.