Hitto että meikäläiselle on aina tuo su-ma välinen yö yhtä painajaista. Illalla kävin nukkumaan ennen kymmentä ja heräsin kahdeltä. Käytin koirat pihalla ja sitten valvoinkin loppuyön, pieniä torkahduksia lukuunottamatta. Onneksi tulee tv:stä ohjelmaa läpi yön ja jossain vaiheessa viimeyönäkkin istuin hetken sohvalla telkkaa katsomassa. Ärsyttävää, aika hyvin olen nyt nukkunutkin verrattuna aiempaan, mutta aina välillä valvottaa vieläkin. Tänään on siis ollut aika sumuinen ja taju kankaalla päivä.

Liityin nyt sitten Belcandon kasvattajakerhoon ja tilasin jo ensimmäisen 25 kilon säkin kokeeksi, katsotaan miten noille sitten sopii. Ihan mukavan hintainen ruoka kasvattaja-alennuksien jälkeen. Tuovat kotiin tai postiin 10 euron maksulla. Jos ketä kiinnostaa kannattaa tutustua os :http://www.breeders.fi/

Meillä on lauma koossa taas ja Arttu-pappa kotona. Nuorempi poika kävi päivällä mummon ja Arskan mökiltä hakemassa niin ei tarvinnut minun enää töiden jälkeen lähteä. Ihan kiva että ollaan taas kaikki kasassa. Kun ei koskaan tiedä kauanko Arttu täällä meidän ilona on, ikää kuitenkin jo yli 11 vuotta. Tosin hyvässä kunnossa tuo on, mutta kun ei koskaan tiedä mitä äkillistä saattaa tapahtua. No sitä on turha alkaa etukäteen suremaan, nautitaan kaikista hetkistä mitä meillä vielä on.

Ihanaa kesäistä ja lämmintä säätä on luvannut vielä tälle viikolle, nautitaan auringosta ja lämmöstä !